Waahhhh!!

Snabba vändningar, åka, eller inte åka? That's the question!

Allright then!

Har inte uppdaterat på mycket länge!

Jobbat och har börjat plugga naturkunskap b eftersom jag inte läste det på gymnasiet, det behövs till vissa saker när jag ska läsa vidare. Helt död efter jobb och plugg när jag är sjuk. Vad är oddsen att JAG ska bli sjuk just nu liksom?! Hinner inte det!
Imorgon är jag ledig från jobb endast plugg då. OCH så ska det bokas resa med tjejer. ;) Var och sånt för ni veta imorgon, wiwiwi, längtar!

Snälla, gör mig frisk! Tävling i Jönköping i helgen och sedan bigparty, wiwiwi! Jag mååååste bli frisk! Men hostan tar kål på mig!

Förövrigt, nyslingad i hööövvet !!



STOR JÄKLA PUSS!

WIWIWI!!

Ordnade med en massa igår, så nu är det bara hoppas på det bästa, wiwiwi.
Utgång igår, Bogrens med Josse och Sara. Det var lite skumt, haha men funfunfun!
Ikväll blir det jobb på Blått, 15:30-21:30, osugen, men vad ska man göra liksom. Sen jobb imorn 7:00-14:30, sen party med asgoooa folk! WIWIWI!!!

Puss.


HOPPAS!

Hoppas, hoppas, hoppas!!! Höhöööö. ;)

Varit hos Johanna och Jimmy ikväll och haft det göööött, nu ska jag lägga mig i min renbäddade säng, åhhh, så jävla sköööönt! Imorgon blir det iväg och ordna saker!!! Wiwiwi!!

Puss

AWESOME!

Inte uppdaterat på ett tag, har varken känt för det eller hunnit. Men jag kan ju säga att det har varit grymt!!!!!! :D Bra utgångar, grymma vänner, sköna filmer och en jävla massa flum osvosv! Har även kollat upp lite saker, möhöhö. Hoppas på det bästa och håll alla era tummar för mig. ;) Vad det är får ni veta, seeeenare. ;)

Hepp, tvätten kallar!!!!

Puss

RSS 2.0