BRA DAG! Eller inte...

TACK så JÄVLA mycket!
Chefer...? Skit. Snåla fan.

Det kommer lösa sig med jobb, det har det gjort hittills och det kommer det fortsätta göra. Snart kommer ljuspunkten för mig igen. Ja, man måste tro på det, stenhårt. På tal om tro, jag har hört nånstans om man tror på något RIKTIGT mycket så kan det slå in, någon ville verkligen bli gravid, hon trodde på det STENHÅRT, och blev det. Haha, eller så fanns det andra faktorer som spelade in, jag ska fråga hennes man.

Jag är fruktansväääärt hungrig, jag har levt på lite riskakor idag, vilket iofs är gott, men kankse inte mycket till mat. Braaa Hannah Montana. Men grejen är den att jag tycker faktiskt det är roligt att laga mat, till någon, men INTE till bara mig själv. Just nu är jag själv, MEN, (haha, det finns alltid ett men) jag ska ta tag i det, så snart jag orkar ta ner benen från bordet och resa mig upp ur soffan, vilket är NU!

Meet me at the top.


SKIT.

Blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig, nej! Vad tråkigt det är. Men har ni hört, "hoppet är det sista som lämnar människan", bra citat, nästan lika bra som mitt, som inte får vara med här, haha.
Andra inlägget för idag. Bra jobbat tjejen, mmmm........

Dags att sova strax om man ska orka upp senast 5:30 och powerwalka sig till jobbet, haha...Inte sugen alls, är såååå morgontrött, halvdöd när jag går upp tidigt och har alltid ont i magen och huvdet när jag går upp så tidigt, menmen, vad gör man inte inte liksom?!

Jag är hungrig, men orkar som vanligt inte laga mat. Skärpning.




Meet me at the top.

 


Ohlalaaá!

Jag är en väldigt dålig bloggare måste jag erkänna, är sjukt kass på att uppdatera! Ändå sitter jag vid datorn och har inget att göra, men nu så, haha!

Dagen:
- Jobb 6:30-15:00
- Ida kom
- Riksbyggengubbe kom och bytte lås, nu rätt lås i.
- Följde med hem till Ida och ställde mig och gjorde kaffe till mig själv för att piggna till. Hjälpte? Ja, faktiskt.

Förövrigt, jobb på HSB hela veckan, känns skönt för det behövs VERKLIGEN. Sitter nu och lyssnar på musik, och tänker (som vanligt). Skönt ibland, men dessvärre tänker jag lite för mycket ibland, eller..oftast..haha.

HAHA, nu ringde det på dörren men jag hör det ej för jag sitter med telitubbielurar på mig, haha... Det var Jess som stog där, haaaa, nu sitter vi i soffan och nördar som vanligt, haha!



Jag kan inte låta bliiiiiiiiii, take me to africaaa!!

Haha, internt, typ..

Meet me at the top.

Yeah...

Hänt en del saker det senaste, både roliga och mindre roliga. Jag har inte orkat uppdatera, fast jag "lovade" det! Men inget jag känner för att dela av mig med här, de närmsta vet ändå vad jag menar.

Fattar inte varför en del saker ska vara så jävla komplicerade bara, det kan verkligen inte bara vara som man vill utan det måste alltid krångla, på ett eller annat sätt. Men det är väl en del av livet, i guess. Nu menar jag inte bara någon specifik sak, utan flera... Jag pratade med min kusin Susanne igår och fick ett bra tips av henne, som jobbar inom psykiatrin, http://susanne-tulle.blogspot.com. Skriva upp det som känns åt helvete, som en dagbok, fast bara skriva då när saker känns dåliga, sen slänga bort boken, för att inte läsa det jag skrivit, utan lägga det bakom mig. Ungefär något sånt sa hon. Läs hennes blogg med, den är väldigt djup och rörande....
Yeah... Sitter och dunkar musik och grubblar, försöker dock komma in i en bra tankebana, för det är mycket roligt som händer i helgen, längtar hur mycket som helst! Något bra att se fram emot iallafall, det gör det lättare att förbi se allt trassel. Jag har tänkt och tänkt, och kommit fram till en sak. Istället för att säga "jag skulle vilja göra detta" så ska jag istället börja tänka "jag vill göra detta, så jag ska göra det!" Jag tror det kommer funka, eller...hoppas iallafall...

Nej, nog om sånt här "negativt" nu, det finns ju hur mycket superbra som helst också såklart! :D

Jessica ringde och väckte mig vid 10:30 och frågade om jag kunde följa med henne till jobbet för att jag sedan skulle kunna ta hennes bil hem till mig och sedan komma ner och möta upp henne på stan och uträtta mina ärenden! Jag ska till posten, för mitt körkort har kommit, hur skönt är inte det?! Sedan ska jag hämta ut en underbar klänning på Kristinaboden som jag ska ha på prisutdelningen på lördag. Shoppa lite och kanske sola ska försöka att bli av också. Men innan jag drar ner till stan, vid 15 kanske, kommer min söta Ida hit en sväng innan hon börjar jobba, jag tippar på att det blir lite kaffe, som vanligt, haha! Nu ska hon få se på andra bullar! Det är nämligen inte stökigt hos mig, nu ska jag göra Ida stolt, hahahaha! Tur att jag har världens bästa vänner, älskar dom över allt annat, samma där, ni vet själva alla vilka ni är, underbara människor! :)

Meet me at the top.


Filmmaraton ;)

- H A N N A -

Igår åt jag älgkött för första gången i mitt liv,
hos mormor å morfar,
det var det godaste jag ätit på jäkligt länge!!!

Dagen:
- Jobbat till 13:30.
- Ida kom till mig vid 15, vi grejade i min lägenhet och gjorde fint, sen drog vi och handlade och hem till henne och hon lagade god mat. Vi startade ett filmmaraton, vilket har pågått tills nu, och kanske fortsätter ett tag till. Vi startade med Linas kvällsbok sedan Sandor slash Ida och nu har vi sett Hipp hipp hora! Riktiga gamla tonårsfilmer. ;) Sitter i varsin soffa med våra datorer i knät å nördar, såååååå gooo kväll. :)

Morgondagen:
- Ledig. Lagom sovmorgon men absolut inte för länge.
- Titta om det finns tvättid.
- Städa.
- Kristinaboden för att prova klänning till prisutdelningen plus kolla lite på stan om jag hittar nåt fint.
- Fira Jess.

-  L A T E R -

Vad iiii?!

Nejnejnej! Designen på bloggen verkar inte vara sparad?

Söndag.

Jag och Ida skulle åka och simma vid 10 i förmiddags, men det slutade med att vi somnade om och inte hann med simning, så istället kom hon hit och drack kaffe och prata lite, hon hjälpte mig med lite bloggdesign med så nu har jag det lite bättre sålänge :) Jag borde gå och titta efter en ny vinterjacka, men orkar faktiskt inte det.

Later

Din jävla idiot!

Ja, torsdags, tänkte jag skulle sluta jobba lite tidigare för att hinna med allt jag skulle göra innan förfest, men det sluta med att jag fick jobba över istället. Kvällen började ju hur roligt som helst, men slutade sämre än sämst. Skulle hämta ut min jacka i garderoben på Bogrens, bara det att jag hade tappat lappen, och tror ni min jacka finns kvar där överhuvudtaget? NEJ! Den idiot som tagit min jacka, innehållande nycklar, mobil, körkort med mera är inte ens värd en flugskit i rymden i mina ögon, hoppas du blir jävligt straffad för detta, på ett eller annat sätt.


Underbaaart!

Jaa, jag borde ju egentligen sova, börjar jobba kl 8:00 imorgon, men jag känner verkligen inte för att sova nu... Jag har istället precis kört ett litet hemma-spa, eller ja, tagit hand om mig själv lite. Peelat ansikte och kropp, lagt en fuktgivande ansiktsmask, använt en ny produkt som jag inte hade hört talas om förut som jag fick av mamma häromdagen. Denna produkt är som en bodylotion som man tar på sig medan man duschar, och för djupgörande återfuktning har man den på i två minuter innan man sköljer av den. Man blir jättemjuk och den luktar oemotståndligt gott :D Den passar mig alldeles utmärkt eftersom jag är så himla lat och nästan aldrig orkar smörja in mig efter jag har duschat. Så den rekomenderar jag starkt!

Nu ska jag sitta och njuta av lugnet, haha. Sedan blir det sängen. Har bestämt att jag inte får lägga mig senare än 00:30.

Later

Nu jäääklar

Jaaa, nu kör jag igång med en ny blogg (för tredje gången) haha! Tänkte att det kan kanske vara bra tidsfördriv, eller bara skönt att skriva av sig lite emellanåt! Får väl se hur duktig jag kommer vara på att uppdatera den bara, brukar gå bra i början, sen lägger jag ner den

Dagen:

- Jobbat, började inte bra, vi fick skotta ut bilarna i en timme innan vi kunde dra, med dyblöta skor, sockar, fötter var det inte alltför skönt att jobba och motivationen dunkade i bott, haha!

- Hämtad på jobbet av mamma tidigare än väntat för att hem till henne och käka lite sen iväg och handla!

- Dunkat musik medan jag diskat och städat, fick en vårig fin duk och en vit orkidé av mamma, vilken gjorde sig sjukt fin i vardgsrummsfönstret i en svart kruka. Me like!

- Softaaaar framför tvn med datorn till hands!

Imorn blir det jobb igen, sen så ska vi fira Johannas lillasyster med utgång som fyller 18 idag, grattis! Så vida jag inte ska jobba på fredag, då får utgången vara för min del. Haha, har inte varit ute en torsdag i Skövde på jag vet inte hur länge! Ska bli kul att se hur de är nu, haha.
Förövrigt så borde lägga mig tidigt för jag har varit så himla trött de senaste, värre än vanligt! Känns som jag skulle kunna sova 3 dygn i sträck, utan problem, haha! Åh, har fått reda på en så himla rolig nyhet nyss med! Väntar på ytterligare bra/dåliga nyheter, yes, den som lever får se!

Later!

RSS 2.0