It's a secret.

Tänker inte för att skriva det jag egentligen tänkt ta upp. ;) Så jag säger bara att jag haft en bra dag spendrad med en underbar vän, samt senare med en toppenmammi. :)

Morgondagen:
-Luncha med pappi på stan
-Work på Norrmalm 16:00-22:00




HAPPY HOURS

Hanna drog precis hem, hahahahahaha, kommer nog få träningsvärk i magen av allt skrattande, heeelt sjukt vad vi är galna :D !!!!!


Sjukt.

Förresten, inatt sov jag jääävligt dåligt, vaknade flera gånger av att jag drömde, 3 drömmar jag kommer ihåg, var av dom 3 så var 2 stycken mardrömmar, jag vaknade livrädd två gånger!!!! Varför kommer man bara ihåg drömmarna ibland? Varför drömmer man mardrömmar ibland och fina drömmar ibland? Vad är det som avgör detta?

/ H.

IN LOVE..

...I VÄDRET!!!!!

Hemkommen från jobb och sånt, var på tomtegården, där har jag inte varit på massa månader, men det var tur att jag inte blev sjuk inatt för jag hade det asroligt på jobbet, skitskön personal som jobbade idag, då har man något bra att fokusera på, det gillas! Imorn vet jag inget jobb, såvida de inte ringer in mig typ imorn, jobbigt om dom gör det, eller jobbigt om dom ringer 6:30 och vill att man ska börja 7-passet, bara dra iväg i sömnen liksom, ogillas! Torsdag blir det luncha med pappa på stan sen jobb 16:00-22:00 på Norrmalm.

Nu ska jag dunka asbra musik och städa medan jag väntar på Larsson och hennes bebismage! :D Stan om vi hinner, sen moviiienight, great!

Bild från gbg, hahaha. :)




Överkörd av en jävla stridsvagn.

Vill inte sova, för då går tiden så fort och jag ska upp och jobba. Imorn vill jag absolut inte jobba, absolut inte. Hoppas jag får lite feber och blir jätteförkyld inatt så att jag måste stanna hemma.
Vill flytta bort ifrån min hemstad ett tag/föralltid, se något nytt, göra något med mitt liv.
Jag ska iväg, snart, det kan ni ge er FAN på.

/Godjävlanatt, h

göteborg!

Helgen har spenderats i Göteborg hos Cizzi med goa människor! Lite shopping, god mat och en härlig, crazy utgång! Några drog tidigare hem men jag, Josse och Becca stannade kvar ute och levde loppan. Vi hade ett jävla sjå att veta vad klockan egentligen var eftersom den ställdes om mitt i natten, vi frågade flera stycken, alla sa olika. En sa att klockan var 2, en annan 3 och en tredje sa att klockan var 4?!?! Vi var iallafall inte hemma förrän halv 6, då kände vi oss nöjda, haha. Jag och Josse bestämde att vi lika gärna kunde ta 8-tåget hem på morgonen eftersom klockan snart var det, (alltid skönast att sova i sin egen säng). Så vi drog hem till Cizzi och skulle vila en timma innan vi skulle bege oss till tåget, så Josse ställde alarmet och jag la mig med vinterjackan på, det var ju ändå snart dags att gå igen och jag frös, haha. Det slutade med att jag vaknade upp typ tre timmar senare i min jacka och kollar på Josse som sover och jag ser att klockan är mer än den skulle vara, tja, vi somnade visst lite för hårt. Haha crazynight, men galet roligt! Tål att göras om. ;)

Är rejääält trött, men det är det väärt! Jag tänkte dock gå och lägga mig nu, lite bilder kommer såsmåningom!

Meet me at the top.

"She's searching for no one, but herself".

"She's searching for no one, but herself".




Laddar för att gå bredvid på Norrmalms sjukhem ikväll, 15:30-21:30, sedan imorgon 7:00-16:00. Ja, jag är lite smånervös, samtidigt som det ska bli roligt! Men det ska väl gå bra hoppas jag!
Imorgonkväll verkar utgång stå på schemat. Hos mig först, sen Bogrens. Det är ju lönehelg så hoppas det är bra. Några av er som ska ut?

/Puss, H.


/H

Om du bara visste...


/ H.

/H

- Hej.
- Hallo.

En kvart senare, "Ville du nåt eller?"



WOWOWO!

Världens vurpa startade jag jobbveckan med! I mina nya arbetsskor, haha. Pladask ner på rumpan, och mitt vänstra lilla ben har en inbyggd reflex så att jag alltid drar det under mig när ja ramlar, så ja satte mig på foten, haha. Släppte fan inte taget om skurhinken å skaftet, vattnet flög med mig genom luften och jag satte mig i en pöl. ;) Min faster "MEN HANNA! Vad gör du?!" Haha, jaaa, förmodligen halkade jag ju liksom, hmm... :) Ingen skada skedd, jag satt bara på golvet och skrattade. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska hämta mig så jag kan låna bilen för ikväll blir det friträning. SHAKESHAKE!

Puss!

/H

Party like a rockstar,
look like a moviestar,
play like an allstar,
fuck like a pornstar.

Hey, I'm a superstar.


Face the truth.

Dagen:
Ida har varit här
Städat och gjort ordning på precis allt, tog bara 6 timmar.

Sitter och tänker tillbaka och känner hur mycket jag saknar en tid som varit, när det var vi 4, när vi levde jävlar och var tighta som fan. En har fallit ur, flyttat till gbg och kvar står en trio, som jag iallafall hoppas aldrig ska splittras utan fortsätta precis såhär som vi är nu. Ikväll är en riktig grubblarkväll, verkligen. Tänker på precis allt, haha. Fast det gör jag ju rätt ofta. ;) Man ska aldrig ta någon eller något förgivet, då blir man bara besviken, ändå gör man det misstaget lite då och då. Men det är väl så man funkar, antar jag. Man vill och hoppas ibland lite för mycket, så att man blir besviken istället. Vet knappt inte vad jag pratar om nu, men det är det som kommer upp i huvudet. Nu låter det lite djupt, kanske till och med deprimerande, fast det är det inte, det är bara sanningen, eller kanske fakta..?



Face the truth. / H.

DAGENS

DAGENS SJUKA/PINSAMMA/ROLIGA:
Haha, har ni någon gång hälsat på någon för att ni tror att den personen hälsar på er? Det gjorde jag idag! Jag var i en trappuppgång och städade och en tjej kommer ut genom sin dörr, jag vände ryggen till samtidigt som jag hörde "hejhej!", då svarar jag ju givetvis "hejhej!" medan jag vänder mig om och ser att hon ringt på hos sin granne som öppnat dörren och säger "hej!" till henne, dom tittar på mig och hälsar, jag vänder mig om och är nära på att börja skratta, och dom med. Haha, jaaa jösses.

DAGENS GODA GÄRNING:
Även detta på jobbet, jag var i en trappa och städade när en äldre dam kommer in med rollator och några matkassar i korgen, jag såg hur hon tittade på kassarna och funderade på hur hon skulle få upp det för trapporna. Då sa jag "vill du att jag ska hjälpa dig att bära upp dina kassar?" Ja, det gjorde jag, och hon var fruktansvärt tacksam! Jag älskar att hjälpa andra och göra andra glada, jag tror att man får det tillbaka i livet, på ett eller annat sätt. Eller vad tror ni?

/ little h

Sleepless nights.

Nu är tågbiljetterna till Stockholm och SM bokade, hotell är också fixat. Jag, Mikael och Annika drar redan på torsdagsmorgonen så blir det ströget i storstaden. Nu ska jag lägga mig, första gången på evigheters evigheter som jag lägger mig vid 21. Har en deeeeeeeeeeel sömn att ta igen, om jag nu kommer kunna sova inatt, det gick ju inte så bra natten som var menar jag. Är inte "sovtrött" nu heller...Men jag måste försöka, annars kollapsar jag väl inom kort! Min sömn är så jävla konstig, vissa perioder är jag som om jag har gått i ide, kan sova hur mycket som helst. Men sen kommer jag till svackor där jag istället blir som Robert Pattinson, en vampyr, ingen sömn.

/ natti.

ingen rubrik.

Nu är jag hemma från jobbet. Det har gått åt helvete, allt har gått i snigelfart för mig idag, jag glömde att putsa ett fönster så jag fick vända och gå tillbaka och göra det, sen undrade jag var fan jag hade lagt fönsterskrapan och den hade jag glömt i en hiss så det var bara vända och gå tillbaka igen, och eftersom allt gick i snigelfart blev det två trappor kvar som jag hade velat hunnit gjort idag, men får rejsa över imorn istället. Detta mina kära läsare är konsekvenserna av no sleep med mera! Nu har jag pratat med Ida, det var skönt, typ den enda jag pratat med idag. Har bara hälsat på folk i trapporna och brett på med stora fejksmilet.

/ hanna

Change your mind...

Jaha, nu sitter jag här igen, på min sista rast för idag, inte många timmar kvar nu... Vafan gör jag här?

Jag har varit världens gladaste tjej den senaste månaden, jag har gått runt med ett brett leende på läpparna, till och med när jag har haft jättetråkigt, och det kan jag inte minnas när det hände senast, men var är den tjejen idag? Jag kan fan inte hitta henne! Men jag tror jag vet vart hon är påväg.. Är det någon som sett henne? Säg till isåfallf, eller be henne komma heeeem!!!!!!!!!!!!!

/ hanna

Sleepless night.

Har inte kunnat sova en blund inatt. Är hemma på lite rast nu för jag orkade inte träffa dom andra och vara trevlig eller social. Motiverat att åka tillbaka snart då. Vill bara lägga mig och sova några dygn. Helt jävla stendöd är jag. Hade jag kunnat passat på gårdagen och natten hade jag gjort det, hoppat över det bara. Tyvärr är ju inte det möjligt. Jag vill inte tänka, varför tänker jag så mycket jämt för? Tänker alltid sönder min lilla hjärna, varför..?



/ hanna

Yeah...

Jag var så jävla trött förut idag, när jag jobbade. Skulle kunnat somna på rasten, men NU när jag går och lägger mig för att jag måste sova, för att jag ska upp om 5 1/5 timme, varför kan jag inte sova då? Varför är jag klarvaken när jag inte vill vara det? När jag bara vill falla in i en jävla djup sömn och helst inte vakna på några dygn, fast jag måste. Bra fråga. Sitter och lyssnar på lite fin musik och funderar (ovanligt), kanske kan söva mig lite, vad fan vet jag..

Silence..?

Allt och inget.

Igår hade jag mamma, mormor och morfar på besök och jag lagade god mat till dom, hihihi. Efter det förfest hos Ida Gustavsson, sen Bogrens.

Hur fan lyckas jag med allt eller? Ärligt talat...

Sova tidigt ikväll, astrött, sen upp och börja jobba 6:30..mindre skönt. Men välbehövligt, jobb hela veckan.

Fick ett låttips förut, Ron Pope - A drop in the ocean. Den är lika fin som den jag fick den av. Lyssnat på den typ hela dagen och gör det fortfarande. Så gör jag jämt när jag får smak på nån bra låt, lyssnar sönder den, ordentligt också, haha.

JAG VILL SPELA BETAPET INNAN JAG SKA SOVA! För jag är så jävla bra på det. Eller inte. Men kul är det! :D

Världen är så fruktansvärt orättvis mot en del människor. Jag kan inte förstå varför det ska vara såhär? Det är sånthär som bara inte får hända, det får inte det!! Jag tänker på er. <3

Nu känner jag att detta inlägg handlade om det mesta, inte särskilt sammanhängande haha, men vafan..

Meet me at the top.

facebook alltså

Haha, jag hatar facebook ibland. Mina gamla inlägg som jag redan tagit bort för längesen hade tydligen uppstått och kommit tillbaka till min sida, dom saknade mig väl för mycket såklart. Nu ska jag sova.

Svimmar..

Pappa hämtade mig och Emme i stan förut för vi skulle till Tibro för att fira Sandra. Vi kommer dit och där står Sandra ledsen med tejpad haka. Då har hon tydligen svimmat och slagit hakan i ett bord. Happ, nu är Emme och Sandra i Skövde och ska sy, jag sitter och gör minsta möjliga medan pappa och Lena springer runt och dukar och lagar mat.
/H.S

Been going crazy from the moment I met you.

Igår kom Ida och hälsade på, sedan åkte vi hem till henne en sväng för hon skulle duscha, då tvingade hon mig självklart att dammsuga deras lägenhet. :) Efter det blev det en sväng till viken för att hälsa på hennes mamma, sedan drog vi till med en jäkligt spontan utgång. Kass musik och typ bara massa 92:or ute, inget kul folk man kände knappt. Vi drog hem redan vid 1, dels för att det var tråkigt och för att jag skulle upp klockan 8 och jobba. Tur att vi höll oss till varsitt glas vin å varsin cider. Jag är dock stendöd idag. Kunde verkligen inte sova inatt, jag hörde när grannarna gick till jobbet, och vad kan klockan varit då? Halv 7 kanske? Jag vet ju en som måste vända tillbaka dygnet eftersom jag börjar jobba 6:30 hela nästa vecka. Som för det mesta när jag inte kan sova ligger jag och gör texter i huvudet, ibland skriver jag upp dom i mobilen för att inte glömma av, det gjorde jag dock inte i natt, men nu har jag skrivit ner den i datorn, så där ligger den i säkert förvar. Haha. Jag har alltid tyckt om att skriva texter eller dikter eller vad vi nu ska kalla det, dock är det bara några få som lyckats få läsa när jag skrivit något, haha. Johanna har läst en del grejer, hon tycker jag skriver jättebra och att jag måste fortsätta skriva, om hon inte ljuger, haha, nääääää, hon skulle aldrig ljuga för mig. Fast det hon sagt låter lite för bra för att vara sant, haha. Jag är kass.

Över till annat! Om en stund bär det av till pappa och Lena i tibro för att fira Sandra som fyller 23, sen kan man ju alltid hoppas på att få en match i betapet ikväll istället, haha!

Meet me at the top.

you make me smile.

Jag har absolut inte gjort något vettigt idag, jag har inte rört en fena! Imorgon måste jag åtminstone ta en promenad i det fina vädret, om det nu är fint imorgon det vill säga.. Jag har så fruktansvärt tråkigt och vill bara hitta på något, men ingen kan?! Imorgon ska jag gå och köpa tygskor, jag köper alltid likadana varje vår, vita. Men nu ska jag fan köpa både vita, röda och svarta. Eller så byter jag ut några mot gråa. Hmm.. Nästa vecka består av jobb, jobb och återigen jobb. Det ska bli skönt faktiskt, då har jag något att göra iallafall. Snart kommer mamma med choklad till mig, hihihihi. Sista onyttiga, sen efter det så blir det stenhårt. Jag kollade på bröllopsfotografen förut, det var en skön film faktiskt, haha. Det får nog bli en film till om en stund, sen sova kanske. ELLER om Jessica vill spela lite betapet med mig.

Meet me at the top.

GAAHH!!!

I FEEL SO UNTOUCHED AND I WANT YOU SO MUCH THAT I JUST CAN'T RESIST YOU
IT'S NOT ENOUGH TO SAY THAT I MISS YOU
I FEEL SO UNTOUCHED RIGHT NOW
NEED YOU SO MUCH SOMEHOW
I CAN'T FORGET YOU
BEEN GOING CRAZY FROM THE MOMENT I MET YOU!!!!!!


Ångrade mig, gårdagens låt får fortsätta att vara rätta låten. ;) Haha!

Min blogg är så tråkig. Men va gör det liksom? Haha! Nu fortsätter jag spela Bubble Shooter, SAAAJS!


Puss.




MUMS.

Hej, haha..

Varit i M-stad hela dagen, hälsat på älskade mormor och morfar. :)
Det blev ju en tripp till stan, blev en skitsnygg adidasjacka rikare, plus nya dansbrallor och lite annat smått och gott. Mammas kommentar "Det var bra shoppat för att inte ha några pengar" Haha, tack mormor du är världens bästa mormor!!!! :)
Nu sitter jag i min kära soffa och ruttnar framför datorn, skulle egentligen spenderat kvällen med Ida och Anna, men det sket sig lite lätt sådär ja. Happ, hepp.

Kvällens låt. 'She will be loved'.

Meet me at the top.

I knew it.

Trött på att tjata på allt och alla. Nu ska jag hålla käft så får vi se hur det går då.

Hej.

..glömde något

...Just det, glömde berätta en sak, Jessica vill att VI ska köpa en katt, som ska bo hos mig. Hahaha, okey jag får rensa lådan, hon komma hit och mysa med den. Hon är inte dum den där Jessica, haha! Saaajs!

Untouched.

Min dagens låt. LOVE IT!

The Veronicas - Untouched

"I feel so untouched and I want you so much that I just can't resist you
It's not enough to say that I miss you
I feel so untouched right now
Need you so much somehow
I can't forget you
Been going crazy from the moment I met you
."

Sitter vid datorn, har inte gjort mycket nytta idag inte, mest halvsvimmat i duschen!
Sitter och spelar Bubble Shooter, bra tidsfördriv! Testa! Haha.
http://www.notdoppler.com/bubbleshooter.php
Skulle behöva träna idag känner jag, känner mig som ett fetto efter helgens alkohol och
skräpmat, skärpning!

Nu har det hänt nåt med detta inlägg, jag vet inte varför texten är så liten.
Men hoppas ni kan läsa ändå!
Meet me at the top.

I know my heart.

"I know my heart."

Seeeeg jag är. Har typ städat färdigt iallafall. Lyssnar på finaste låtarna, tar det lugnt och drömmer mig bort, skönt. Hatar dock reklamen i Spotify, den borde skrotas säger jag bara. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, orkar inte göra nåt alltför ansträngande men, haha. Jaja.

Meet me at the top.

Söndag.

Rolig kväll igår! En lugn utgång, iallafall för min del! Skönt att må bra när det är söndag.
Nu ska jag städa, för det ser ut som fan här efter igår, ändå var det bara 3 små tjejer. Skriver kanske nåt sen, vem vet.

Meet me at the top.

LÖRDAG.

Idag är det lördag, blev väckt av Ronja vid 10. Vi har nu avklarat en lunch på stan och shoppat loss på systemet och intalat oss själva att vi ska ju faktiskt ta det lugnt ikväll, brukar låta så, haha. Men känns som vi behöver en lugn utgång idag, ingen minttu ikväll för oss, tror det är bäst så, haha. Vi stog dock och pillade på flaskan förut men vi tog ej med den hem, rediga som vi är. ;) Ikväll har vi beslutat oss för att vara svarta som natten, haha! Inte för uppklätt ikväll, nej ikväll ska vi va coola, hahahhaha. Vet inte vad jag pratar om, hoppas du läser detta innan du kommer Ronja, jag ser dig redan i mina tankar sitta och flina åt mig. Nej ärligt nu, jag har tråkigt, jag är rastlös, jag hatar att vänta på saker, jag vill ha kväll nu så jag slipper sitta här vid min älskade dator osminkad i mjukiskläder. Lär ju ej behöva stressa än på ett antal timmar iallafall när det är Ronja jag väntar på. Dunkar musik, taggar och tror jag ska börja kolla vad jag ska ha på mig, redan nu, för det vet ju alla som känner mig hur lång tid det kan ta. ;) HEPP, nu ska jag ta tag i allt, kort kommer nog imorn, för ikväll får kameran vara med, iallafall hemma hos mig en sväng innan, tar jag med den till förfest sen ut vet jag att jag kommer lägga ifrån mig den, för det är sånt jag är bäst på! :)
PUSSSSS PÅ DIIIIIIIIIIG!!!!!!

Meet me at the top.

Ojojoj!

Okey, haft filmkväll med Ronja och Robbin, dom åkte precis, och här sitter jag ensam och tittar på smala sussie för att komma tillbaka till verkligheten. Jag har nu insett att jag aldrig mer ska se en skräckfilm när jag ska sova ensam. Fyfan, strålkastare tända hos mig inatt kanske..? Jag vill, vill, VILL INTE vara ensam nu. Haha, moget att jag får massa hemska sms med, tack för det, det ska ni få fan för imorn, haha. Nej nu ska jag nog dunka lite partymusik och sen sova, utan mardrömmar.

Imorn är partaj preliminärbokat med Koskilinen. Lugnt ska det bli, haha!
Stan, gym, fest.

Meet me at the top.

:)

Sitter hos mamma, har ätit lite hos henne, ska snart köra henne till jobbet så jag kan ta bilen till Ida en sväng! Träning med Jess är egentligen inbokat men vet inte om det kommer hinnas med idag för jag känner att klockan går vääääldigt fort nu. Ikväll blir det filmkväll med Ronja, och JA, vi ska ju vara nyttiga, så grönsaker och dipp är ju alltid bättre än chips, dipp och godis, eller hur?! Haha, får se hur detta slutar. Igår var det myskväll med Jessica, massa satcavsnitt och kina/thaimat, vad är skillnaden liksom?! Kan varit sjukaste eftermiddag och kväll på länge, haha ja, bra sjuka saker händer oss, det är bara så. Min fot är lite svullen och har en vacker bula, efter att ha fått en tallrik nerdunsandes på foten, sjuka bilfärder och fruktansvärt störda, roliga kommentarer, haha, det gillas skarpt! Körde hem henne vid halv två, då båda var jäkligt trötta, när vi nästan är framme hos Jessica inser jag att båda varit knäpptysta och utslagna hela resan, vilket är typ 5 min, men ändå, haha. Trodde nästan jag skulle somna när jag åkte hem sen, förmodligen ett bakslag av att jag ej kunnat sova några nätter nu. Det var underbart att bara komma hem och kasta sig i säng och somna på en sekund, vaknade till kanske en timma senare av att mobilen vibrerade som jag somnat med bredvid mig, haha. Myyyysigt samtal som gjorde att jag somnade om igen, RIKTIGT SKÖNT! :) Nej, nu ska jag stänga av mammas dator och köra henne till jobbet!

                                                                                                                                 Meet me at the top.


Ny dag, nya möjligheter.

Ny dag, nya möjligheter börjar vi med för att vara lite positiva, haha!

Vet inte hur jag legat inatt men jag tror närmare bestämt att jag vridit nacken ur led, haha. Jag ska fixa mig lite nu hade jag tänkt, vänta på att mamma ska gå iväg att klippa sig och bli klar där, sen får hon underhålla mig ett tag och flänga runt på lite ärenden med mig. Eller snarare jag som ska flänga med henne runt, haha. Sen blir det gymmet ikväll och jobba på beach -10, haha.

Jag är sjukt sugen på att gå till min braiga frissa NU! Men kan inte bestämma mig om jag ska göra det typ nästa vecka eller i april, vill nununu, men samtidigt kan det vara härligt att ljusa upp håret om kanske nån månad när våren börjar kliva häråt med stormsteg. Ska jag göra det nu, eller vänta lite? Åhhhhh, vad jag vill ha vår och SOMMAR! Jag tror verkligen på detta att nu när det varit en sån kanonvinter kommer alla andra årstider i år också bli kanon! Känns inte det som en bra tankebana?!

Det var maj, det var SM, det var VÅR!


Meet me at the top.

Underbaaart!

Sovit dåligt inatt, vänt på dygnet tror jag. Somnade kanske runt 4 om ej senare..Gick dock upp runt 10 för att jag kanske ska kunna bli lite tröttare ikväll!

Inte skrivit på länge, som vanligt, haha. Jaja, helgen var rolig och mysig, vill ha en repris, det blev en tripp till Sävsjö tillslut ändå efter många om och men. ;) Det gillas! Veckan har varit lugn och skön, bestått av shopping, underbara vänner och självklart träning!!!

Dagen:
- Lunchat på Vatra med Hanna
- Besökt Ida
- Fixat lite hemma
- Snart kommer mamma och dricker thé
- Ikväll, AE på gymmet med Jess.

Toppendag kan vi väl säga, solen skiner, jag är nöjd! Haha.

Meet me at the top.

RSS 2.0